Galéria

Galéria

Üdvözöllek a galériában! Szinte minden fotós weboldalnál ezt a részt nézik meg először és ezt nézegetik a párok a legtovább. Ez érthető is. Itt betekintést nyerhettek több esküvőbe, megnézhetitek én miként örökítettem meg a nagy pillanatokat, és hogy mire is számíthattok, ha engem választotok. Azért írtam az imént, hogy valódi esküvő, mert az itt látható képek mindegyike egy igazi esküvőn készült, és nem valamelyik workshopon vagy külön fotózáson profi modellekkel.

Persze lehet azt mondani, hogy bárki tud készíteni néhány jó képet egy esküvőn! Ha szeretnétek megnézni egy vagy több esküvő teljes, átadott anyagát természetesen erre is van lehetőség egy személyes találkozó alkalmával.

Kellemes időtöltést….

Amennyiben tetszettek a képeim és Te is hasonlókat szeretnél kérj ajánlatot!

 

Ha már eljutottál eddig ez nagyon SZUPER!!! Mivel ugyebár ez lenne az oldal alsó része. Megszeretném köszönni, hogy ennyi időt töltöttél ezen a kis egyszerű oldalon. Ha tetszett amit láttál látogass el facebook, instagramm, youtube oldalaimra is! Kövess vagy iratkozz fel!!! Így a későbbiekben értesülhetsz további képeimről, eseményekről, akciókról és játékokról! További szép napot!